Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Στρυμώνας : Υ-ΔΩΡ-Ο Θεού ή Κοινωνική Διεκδίκηση ;


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Στρυμώνας : Υ-ΔΩΡ-Ο Θεού ή Κοινωνική Διεκδίκηση ;" διοργανώνει το Παράρτημα Σερρών του Κυττάρου Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Κ.Ε.Α.Ν), την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 6 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κ.Ε.Π.Α.Σ (πρώην ΔΕΠΚΑ), σε συνεργασία με το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών.
Ομιλητές θα είναι οι : Κρίτων Αρσένης, Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ και η Εύη Τερζοπούλου, Επιστημονικός Συνεργάτης της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων και Υδατικών Πόρων της ΝΑ Σερρών.

Το Κ.Ε.Α.Ν είναι Μη Κυβερνητική, Μη κερδοσκοπική Οργάνωση που ασχολείται με θέματα Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών. Ιδρύθηκε το 2004 και σήμερα αριθμεί περίπου 900 μέλη με παραρτήματα σε οχτώ πόλεις της χώρας, μεταξύ αυτών και των Σερρών. Έχει συνεργασία με διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς, όπως το Ε.Μ.Π και το OLPC (One Laptop Per Child).
Παράλληλα συμμετέχει στη συντονιστική επιτροπή της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα και έχει την ευθύνη της επιτροπής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού.
Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, του Διεθνούς Δικτύου για το Νερό (Water for Life). Επίσης συνεργάζεται με εξειδικευμένους επιστήμονες στην πραγματοποίηση επιστημονικών αναλύσεων, σεμιναρίων και συζητήσεων με πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: