Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. ΗΜΕΡΑ της ΓΥΝΑΙΚΑΣ χθες και οι γυναίκες του Συλλόγου μας πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση στην αίθουσά μας.
Όπως προανήγγειλε κατά τα εγκαίνια της αίθουσας, η Ειδική Γραμματέας κυρία Αθηνά Παπίκα, κάλεσε τηλεφωνικά τις γυναίκες σε μία πρώτη συνάντηση για καφέ στη νέα μας αίθουσα, ενεργοποιόντας ουσιαστικά το νέο Τμήμα Γυναικών του Συλλόγου. Ένα τμήμα το οποίο φιλοδοξούμε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη και πορεία του Συλλόγου μας, αφού είναι γνωστή σ΄ όλους η ... δύναμη των γυναικών.
Μέσα σ΄ ενα ευχάριστο κλίμα, με καφέ, τσάι και γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες, συζήτησαν διάφορα θέματα και αποφάσισαν να βρίσκονται δύο φορές το μήνα στην νέα υπέροχη αίθουσα του Συλλόγου μας. Ημέρα συνάντησης ορίστηκε η δεύτερη ΔΕΥΤΕΡΑ κάθε μήνα και η ΔΕΥΤΕΡΑ μετά από 15 ημέρες, στις 18.30 μ.μ. Επόμενη συνάντησή τους η ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010.
Όπως ανέφερε η κυρία Παπίκα, στις συναντήσεις αυτές, πέρα από τη σύσφιξη των σχέσεων, θα αναπτύσονται κάθε φορά και διάφορα θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τις γυναίκες.
Καλή αρχή .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: