Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ













Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψή της στο Δήμο Νιγρίτας η Κινητή Ιατρική Μονάδα "Προστασία" της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης (Υπουργείο Υγείας).
Η κινητή Μονάδα επισκέφτηκε την περιοχή μας κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου και στο πλαίσιο των παρεμβάσεων προληπτικής ιατρικής που υλοποιεί σε Δήμους και Οικισμούς απομακρυσμένων περιοχών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Δήμο Νιγρίτας (από Δευτέρα 1 Μαρτίου έως Πέμπτη 4 Μαρτίου) η Κινητή μονάδα φιλοξενήθηκε στα δημοτικά διαμερίσματα Φλαμπούρου, Ανθής, Θερμών και Τερπνής.
Σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια , που καθημερινά ξεπερνούσε κατά πολύ το μέγιστο επιτρεπτό αριθμό εξεταζόμενων ατόμων (εξήντα άτομα ημερησίως), με αποτέλεσμα η 4η Υγειονομική Περιφέρεια να συμφωνήσει με μεγάλη ευχαρίστηση στην εκ νέου αποστολή της κινητής μονάδας εντός του τρέχοντος μηνός.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν κάποια ή όλες από τις παρακάτω εξετάσεις : Γενικές Ιατρικές εξετάσεις, καρδιολογικό έλεγχο, Τεστ Παπ, αιματολογικό έλεγχο και μέτρηση οστικής πυκνότητος (οστεοπόρωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: