Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ...

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επισημότητα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, τα εγκαίνια της νέας ιδιόκτητης στέγης του Συλλόγου μας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Παράλληλα ο Σύλλογος γιόρτασε τα 30 χρόνια συνεχούς δράσης, Πολιτιστικής και Κοινωνικής προσφοράς. Προηγήθηκε εκκλησιασμός στον Ι.Ν Αγίας Μαρίνας και τέλεση επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των πεσόντων στην ιστορική μάχη στα Πλατανούδια Τερπνής στις 17 Φεβρουαρίου 1913.
Η συμμετοχή των Τερπνιωτών της Θεσσαλονίκης αλλά και της γενέτειρας Τερπνής υπήρξε συγκινητική. Η τελετή των εγκαινίων τελέστηκε απο τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Σερρών πατέρα Γεώργιο Κελεμπέκη και τον πατέρα Όθωνα. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Υφυπουργός Οικονομίας - Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης και η Δήμαρχος Νιγρίτας κα Αγγελική Μήκα.
Όλοι επίσημοι και μη, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την αίθουσά μας και ευχήθηκαν στο Σύλλογο να συνεχίσει την πλούσια δραστηριότητά του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός απο τους παραπάνω που έκοψαν την κορδέλα, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αντινομάρχης Σερρών κ. Σιαμπίρης Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος Νιγρίτας κ. Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σερρών κ. Στέλιος Σαουλίδης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Τερπνής κ. Δημήτρης Μπάγκαλας, η Ολυμπιονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κα Γεωργία Δράμαλη, ο Πρόεδρος της ΑΣΠΙΔΑΣ κ. Χρήστος Τουλάκης, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Τερπνής κα Χατζάκη Ελένη και τα μέλη Τσερβίστα Λίνα και Βλαχοδήμου Τασούλα, η πρ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Βασιλεία Μπουφίδου, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κα Τζούλια Βλασκίδου, και εκπρόσωποι των Συλλόγων : Αγίου Πνεύματος Θεσ/νίκης, Γαζωριωτών Θεσ/νίκης, Μανδρακιωτών Θεσ/νίκης, Νιγριτινών Θεσ/νίκης, Πετριτσιωτών Θεσ/νίκης, Ροδολιβινών Θεσ/νίκης, Σησαμιωτών Θεσ/νίκης, Σιδηροκαστρινών Θεσ/νίκης, Τραγιλιωτών Θεσ/νίκης, Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Επιβατών και Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλούπολης
Τις ευχές τους επίσης έστειλαν οι κ.κ Καστανίδης Χάρης Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιάννης Μαγκριώτης Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, οι βουλευτές Σταυρος Καλαφάτης και Θεόδωρος Καράογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θεσ/νίκης κ. Παρασκευά Σοφιδιώτης.
Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά εδεσμάτων που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι γυναίκες του Συλλόγου και φίλες, και συνεχίστηκε με χορό απο τα χορευτικά μας πλαισιωμένα απο τον κόσμο που παραβρέθηκε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΠΝΗΔΟΚΑΠΗΛΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ante re ton vlaka pou nomizei oti kati egine kai mas snompare.Tha fane kala oloi tous

Ανώνυμος είπε...

τι ακριβως έγινε ? για πια καπηλία μιλάτε ? έχασα επεισόδια