Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ HANDBALL ΜΑΘΗΤΩΝ Δ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το μεγάλο Τουρνουά Handball "Αθανάσιος Μαρινάκης" για μαθητές Δημοτικών Σχολείων διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 19,20 και 21 Μαίου στις εγκαταστάσεις του Energy club (Περιοχή Ομόνοιας)
48 ομάδες αγοριών και κοριτσιών από όλο το Νομό συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος με 500 συνολικά αθλητές, το οποίο διεξήχθη με απόλυτη ομαλότητα. Βραβεύθηκαν οι 3 πρώτες ομάδες αγοριών και κοριτσιών και επιπλέον απονεμήθηκαν βραβεία Ήθους στους αθλητές που ξεχώρισαν για το συνδυασμό αγωνιστικής ποιότητας και «ευ αγωνίζεσθαι».

Στα πλαίσια του τουρνουά διεξήχθη και τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Αθανάσιου Μαρινάκη, της σημαντικής αυτής προσωπικότητας του αθλητισμού. Στην εκδήλωση μίλησαν για τον Αθανάσιο Μαρινάκη άνθρωποι που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του: ο κύριος Δημήτρης Τζουμαλάκης, Προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής, ο κύριος Γιάννης Καραβασίλης, Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η κυρία Καίτη Εμμανουηλίδου, εξέχουσα προσωπικότητα του Σερραϊκού αθλητισμού και επί σειρά ετών συνεργάτης του Αθανάσιου Μαρινάκη, ο κύριος Απόστολος Θεολόγου, Πρόεδρος του ΓΣΕΣ Αριστοτέλης και ο κύριος Κώστας Αλεξιάδης, προπονητής του ΓΣΕΣ Αριστοτέλης και ψυχή του τουρνουά. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα προς τιμήν του μεγάλου δασκάλου Αθανάσιου Μαρινάκη, την οποία παρέλαβαν τα μέλη της «παλιάς φρουράς» του Σερραϊκού handball.

Ο ΓΣΕΣ Αριστοτέλης, που συμμετείχε ως συνδιοργανωτής, ευχαριστεί και συγχαίρει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για την άριστη διοργάνωση, καθώς και τη συνδιοργανώτρια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών για την πολύτιμη συνεισφορά της. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γυμναστές – προπονητές των ομάδων για την άριστη παρουσία τους και το αγωνιστικό πνεύμα που εμφύσησαν στους μικρούς αθλητές τους.

Αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ότι ο ΓΣΕΣ Αριστοτέλης θα στηρίζει πάντοτε τέτοιες σημαντικές δράσεις από όποιο πόστο μπορεί. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον μας για το σχολικό και γενικότερα για τον νεανικό αθλητισμό. Εκεί δραστηριοποιούμαστε και εκεί αφιερώνουμε όλες τις δυνάμεις μας, ελπίζοντας να συμβάλουμε κι εμείς με το δικό μας μικρό λιθαράκι στη διαμόρφωση μιας νεολαίας σμιλευμένης με αθλητικό πνεύμα, ήθος και αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: