Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ



Εργαστήρι Λαογραφικών Μελετών
& Παραδοσιακών Χορών « Ο ΠΥΡΡΟΣ »
Στρυμόνος 14 – Τ. Κ 62124 Σέρρες - Τηλ & φαξ: 23210 21102
Α.Φ.Μ 998747061 – Ά ΔΟΥ Σερρών
Email 1: Pyrrosdance@mail.gr
Email 2: kaselor@otenet.gr

Αγαπητοί μας φίλοι,

Ο σύλλογός μας, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.Α.Σ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών - «Ελευθέρια 2010», παράλληλα δε και με αφορμή τη λήξη της χορευτικής χρονιάς, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση – μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά – για τα μέλη, τους χορευτές, αλλά και για όλους τους φίλους μας που θέλουν να περάσουν μία αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι…

… την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στο «πρώην» στρατόπεδο (Παπαλουκά = στα Πυροβολικά = στην περιφερειακή οδό) – το βράδυ στις 9:30.

Ένα πανηγύρι του παλιού καλού καιρού… ένα βράδυ γεμάτο ελληνική παραδοσιακή μουσική και χορό με τη συμμετοχή της καταξιωμένης ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα, που θα μας ταξιδέψει μουσικά σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας. Μαζί και ο Λεωνίδας Αποστολίδης με ποντιακή λύρα και τραγούδι!

Τι λέτε συνταξιδεύουμε;

----- με την πυξίδα σταθερά προσανατολισμένη στα αυθεντικά ακούσματα ψυχής, με τραγούδια….. Ηπειρώτικα, Θρακιώτικα, Μικρασιάτικα, Νησιώτικα, Μακεδονίτικα, Θεσσαλικά, Βλάχικα, Σαρακατσάνικα, Ποντιακά)…..

----- με σουβλάκι, ρετσίνα, μπύρα για τους μεγάλους & αναψυκτικό για τους μικρούς μας φίλους.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 στο «πρώην» στρατόπεδο (Παπαλουκά = στα Πυροβολικά = στην περιφερειακή οδό) – το βράδυ στις 9:30.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει χαρά.

Χορηγός επικοινωνίας: ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Με θερμούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος: Κασελούρης Αθανάσιος

Η Γεν. Γραμματέας:Αλληλέγγου Καλλιόπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: