Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2009 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΙΓΡΙΤΑΣ


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2009


Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 και ώρα 21:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μεγάρου «Αθανάσιος Κασιακόγιας» θα πραγματοποιηθεί Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων δημοτικής αρχής έτους 2009».



Καλούμε όποιον δημότη το επιθυμεί να προσέλθει στη συνεδρίαση προκειμένου να ενημερωθεί για τη δράση της δημοτικής αρχής κατά το 2009 καθώς και να συμμετάσχει στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΚΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζει ακομα αυτη? Τι εκανε στον δημο και εμεις δεν πηραμε χαμπαρι? Το μονο που θυμαμαι ειναι η εξαπατηση με τον αναδασμο που εδωσε τα χωραφια φιλετα στους κολητους Νιγριτνους και πηραν οι τσαρπισνοι κατι ξιρομπαιρα που γκουτρουκλιουντι μονο χελωνες.Για ολους ερχεται η ωρα τους

Ανώνυμος είπε...

εσυ ανωνυμε ζεις σε αλλον πλανητη. και στις επομενες εκλογες να παρακαλας να ειναι Δημαρχος ''αυτη'' οπως την αποκαλεις, μπας και δεις καποια αλλαγη στο χωριο σου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ.ΑΜ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕς ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΔΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ