Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ΕΤΗΣΙΑ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ετήσια Τακτική Γ. Συνέλευση του Συλλόγου, με όχι την αναμενόμενη συμμετοχή των μελών μας.
Στο Διοικητικό απολογισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά το περασμένο έτος , που κατά γενική ομολογία υπήρξαν όλες πολύ πετυχημένες τόσο από πλευράς συμμετοχής του κόσμου όσο και από οικονομικής πλευράς. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης και τις γυναίκες του Συλλόγου οι οποίες με την παρουσία τους εδωσαν μία ζωντάνια στο Σύλλογο και βοήθησαν να ξεπεραστούν αρκετά οικονομικά προβλήματα.
Στη συνέχεια ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Πασχαλούδης έκανε τον οικονομικό απολογισμό της περασμένης χρονιάς, δίνοντας αναλυτικές επεξηγήσεις στα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου (έσοδα - έξοδα).
Ο πρόεδρος της Εξελεγτικής Επιτροπής κ. Νούλης Θ. Γιάννης διάβασε την Έκθεση της Εξελεγτικής Επιτροπής και τόνισε τη σωστή τήρηση των οικονομικών του Συλλόγου.
Μετά από συζήτηση επί των πεπραγμένων, η Γ. Συνέλευση ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ θετικά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.
Στις διάφορες προτάσεις για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου : 1) Εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η πρόταση του Προέδρου και του Δ.Σ του Συλλόγου να προταθεί στο Τοπικό Συμβούλιο Τερπνής όπως ονομαστεί η Πλατεία της Τερπνής σε "Πλατεία Εθελοντών Αιμοδοτών" σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών της Τερπνής, ύστερα μάλιστα και από την τοποθέτηση από το Δήμο σχετικής πινακίδας για την Εθελοντική Αιμοδοσία.
2) Να προβεί το Δ.Σ σε διάφορες ενέργειες ώστε να ευαισθητοποιηθούν περισσότερο οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα οι νέοι να αγκαλιάσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: