Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με μία λιτή, συγκινητική τελετή η οποία όμως συνδυάστηκε με γλέντι και χορό, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, τίμησε τους αιμοδότες με μεγάλη προσφορά.
Συγκεκριμένα :



α) Βράβευσε με αναμνηστική πλακέτα για πρώτη φορά τους αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 30 φιάλες αίματος.

A/A
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΦΙΑΛΕΣ
1.   *
ΔΟΥΛΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΟY
30
2.   **
ΣΙΑΜΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟY
30
3.   **
ΤΣΕΡΒΙΣΤΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΕΥΑΓΓΕΛΟY
30
4.   **
ΜΠΑΓΚΑΛΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟY
33
5.   ***
ΝΟΥΛΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟY
33
6.   *
ΠΑΠΙΚΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟY
34
7.   **
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟY   
38










β) Μία ακόμη ομάδα εθελοντών αιμοδοτών που ξεπέρασαν τις 15 φιάλες αίμα

A/A
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
ΦΙΑΛΕΣ
1.    
ΔΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΥ
15
2.    
ΔΡΟΥΓΓΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
15
3.    
ΚΑΡΑΤΖΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ 
15
4.    
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ            
16
5.    
ΤΖΙΑΓΚΑΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 
16
6.    
ΑΓΓΕΛΑΚΗ
ΜΑΡΘΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ
19

γ) Όλους τους αιμοδότες που ξεπέρασαν τις 10 φιάλες αίματος και δεν βραβεύτηκαν την προηγούμενη φορά από το Υπουργείο Υγείας με μετάλλιο και Έπαινο


Επίσης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα η γιατρός βιοπαθολόγος  Τζιούρα Αικατερίνη η οποία επί σειρά ετών διατέλεσε υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Σερρών, για την άριστη συνεργασία με το Σύλλογό μας και τη μεγάλη της συμβολή στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Ν. Σερρών.

Στο πνεύμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας , πολύ χαρακτηριστικά και εύστοχα αναφέρθηκαν, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής με το θεατρικό δρώμενο "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ". Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους υπεύθυνους δασκάλους Ευθυμίου Αλκιβιάδη και Σκαρλάτου Δήμητρα καθώς και η Διευθύντρια του σχολείου Χρυσάνθη Γκιόφη.


Την όλη εκδήλωση διάνθισε η μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, η οποία ερμήνευσε καταπληκτικά παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια με τη συνοδεία του μουσικού Νίκου Δήμου.

Θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου οφείλονται δημόσια στους χορηγούς της εκδήλωσης χάρη στους οποίους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.
Ευχαριστούμε θερμά τον ευεργέτη του χωριού μας κ. Δημήτρη Αναστασιάδη και τη FIBRAN, τις καπνικές εταιρείες Μισσιριάν και ΣΕΚΕ καθώς επίσης και την ΕΡΑ Σερρών που υπήρξε χορηγός επικοινωνίας.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερρών & Νιγρίτης κ.κ Θεολόγου ο Αιδεσιμότατος πατήρ Παναγιώτης Δήμου , ο βουλευτής κ. Λεονταρίδης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης, ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Μασλαρινός, ο  Αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Τρούπης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μπάγκαλας Κώστας, Γκουγκούδης, Καλαϊτζής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Βλαχοδήμος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ Μπάγκαλας Δημήτρης, Δρούγγος Χρήστος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Εμμανουηλίδης, η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας Σερρών κ. Παγκάλου με το προσωπικό της Αιμοδοσίας,ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Παπαχρόνης, η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευθυμιάδου,  ο Πρόεδρος του Καπνικού Συνεταιρισμού κ. Τσερβίστας, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Διαμαντής, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Δράμαλη, ο Πρόεδρος της Ασπίδος κ. Τουλάκης, εκπρόσωποι της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής Λίνα Τσερβίστα, Γεωργία Σιαμάκη, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής Διαμαντή Μαρία, η Πρόεδρος του "ΟΡΦΕΑ" Σερρών κ. Γιούλη Σπυρίδου, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας κ. Σταμπουλής, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ κ.κ. Γκότσης , Πέγου.






















Σχετικά video μπορείτε να παρακολουθήσετε  εδώ εδώ , εδώ , εδώ , eδώ και εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: