Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Μία ακόμη μεγάλη διάκριση για το Σύλλογό μας αποτελεί η βράβευσή του από τους Ροταριανούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης στην 61η Εκδήλωση απονομής βραβείων για Έργα Ευποίας - Προσφοράς - Αυτοθυσίας που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "The met".
Ο Σύλλογος βραβεύτηκε " ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ "ΑΧΕΠΑ" ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ".
 Βέβαια και αυτή η διάκριση ανήκει σ΄ όλους τους Τερπνιώτες Εθελοντές Αιμοδότες οι οποίοι κατέστησαν τον όρο της Εθελοντικής Προσφοράς Αίματος συνώνυμο με την Τερπνή.
Αλλά και ο Σύλλογός μας, συμπεριλαμβανόμενος ανάμεσα σε πολλούς καταξιωμένους φορείς, άτομα και ομάδες που βραβεύτηκαν, πρόβαλε για άλλη μία φορά την Τερπνή και την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.
Λόγω της Γ. Συνέλευσης  που πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα, το Σύλλογο αντιπροσώπευσαν και παρέλαβαν το βραβείο ο Αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Παπίκας και η Γ. Γραμματέας κ. Δήμητρα Μπουντούλη - Βλαχοδήμου. Μετά το πέρας της Γ. Συνέλευσης στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή των βραβευθέντων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου στο σύντομο χαιρετισμό του γνώρισε στους παρευρισκομένους την Τερπνή, τη δραστηριότητα του Συλλόγου και πρόσφερε στον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης τις εκδόσεις του Συλλόγου μας για την Τερπνή.








Ευχάριστη ήταν και η συνάντηση με τον συγχωριανό μας πολιτικό μηχανικό κ. Γιάννη Σάτσιο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: