Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία στην Τερπνή από το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α.
Το φράγμα των 50 φιαλών καταρίφθηκε άνετα παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις λόγω ανασταλτικών παραγόντων (μνημόσυνο, γάμος ...)
Τελικά προσήλθαν 63 εθελοντές και αιμοδότησαν οι 56. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όσοι αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους για να προσφέρουν χαμόγελο και ζωή στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Οι Τερπνιώτες για μία ακόμη φορά απέδειξαν οτι είναι οι πλέον συνηδητοποιημένοι εθελοντές αιμοδότες.Θερμές ευχαριστίες και στο συγχωριανό μας Γιώργο Τότα που διατηρεί την ταβέρνα "Παραμύθι" στη Νιγρίτα γιατί προσέφερε δωρεάν τη φιλοξενία και το μεσημεριανό γεύμα στο συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
 


 

 
 
 
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτή την αλλαγή μιλούσαν όσοι την επιδίωκαν. Μπράβο πρόεδρε αυτή την εικόνα δεν την είδαμε 30 χρόνια. Να δίνει ο πρόεδρος αίμα. Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε το χωριό να δίνει κατά κόρον αίμα και όχι μόνο από τους ετεροδημότες που είμαστε στη Θεσσαλονίκη μα σχεδόν κανείς ούτε και από το συμβούλιο του συλλόγου δεν έδινε κανείς αίμα. Οι λόγοι είναι πολλοί χωρίς δικαιολογία βέβαια. Πιστεύουμε σε σένα για να αποκαταστήσει ο σύλλογός μας το χαμένο έδαφος. Με λίγα λόγια πιστεύουμε και περιμένουμε πολλά από σένα Αλέκο όλοι οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης. Κανένας σας δε νιώσαμε μέχρι τώρα να ενδιαφέρεται για τους προφανείς λόγους δημιουργίας του συλλόγου. Αυτό μας έκανε σιγά σιγά να απομακρυνθούμε. Μα δε θέλω να γκρινιάζω. Θεωρώ πως πνέει νέος αέρας στο σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης τώρα που ανέλαβε ο Τσελεμπής και τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε έγινε καλή συλλογή από αίμα που χρειάζεται. Κινητοποίησε και τους Σαλονικιούς να έχουμε επάρκεια.

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα που οι μεγάλες αποστάσεις της πόλης και ίσως περισσότερο η αναποφασιστικότητα να μη μας αφήνει να δώσουμε άλλες τόσες φιάλες και εδώ στη συμπρωτεύουσα όσες μαζεύονται και στο χωριό. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι για αυτό το θέμα. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να δούμε γιατί να μη δίνουμε καθόλου αίμα. Δε μας χρειάζεται; Δεν το παίρνουμε; Όσοι παίρνουμε αίμα και σίγουρα είμαστε πολλοί δεν συγκινούμαστε να το αναπληρώσουμε; Όχι ότι ο γράφων τα κάνει όλα σωστά. Αντιθέτως.