Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

BAZAAR ΕΛΠΙΔΑΣ


Η ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ,
Σύνδεσμος Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Φίλων των Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία
συνεχίζοντας το έργο της, θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Καθώς ο σύλλογος στηρίζεται βασικά σε σας και τα οικονομικά του δεν ήταν ποτέ ανθηρά, θα πραγματοποιήσει ολοήμερο bazaar (10.00πμ - 20.00μμ) την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στη μεγάλη αίθουσα της Χ.Α.Ν.Θ. που σκοπό θα έχει την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και τη συσπείρωση όλων των φίλων και των πασχόντων από μεσογειακή αναιμία, για την οικονομική ενίσχυση της ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.
Δεκάδες φίλοι και φίλες, σχεδόν όλα τα μέλη, πρόσφεραν κάτι δικό τους για την σωτηρία του συλλόγου της καρδιάς μας. Μαρμελάδες, λικέρ, τσίπουρα, CD ήχου, βιβλία, χριστουγεννιάτικες κάρτες, χειροποίητα κοσμήματα, δωροκατασκευές, σάλτσες , σπαθόλαδα και κεραλοιφές, κρασιά, χειροποίητα παιδικά ζακετάκια, κεντήματα και εξαιρετικές πήλινες και γυάλινες δημιουργίες και πολλά άλλα , ήδη κατακλύζουν τα γραφεία μας για να προσφερθούν στην εκδήλωση.
Διαδώστε την!!
Στηριζόμαστε πάνω σας για να έχουμε μεγάλη προσέλευση ατόμων και κατ΄ επέκταση ικανοποιητική οικονομική υποστήριξη που θα επιτρέψει την συνέχιση του σοβαρού έργου του συλλόγου μας. Περάστε όλοι για ένα καφέ μαζί με φίλους και γνωστούς. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλλιτεχνικά happenings, για να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους φίλους. Και βέβαια θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας για να το οργανώσουμε, χρειάζονται άτομα στην υποδοχή, στους πάγκους , στο καφέ μας. Ας δείξουμε τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο δυναμικό του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: