Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010. "Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι" του Σαίξπηρ


Η "Στρίγγλα που έγινε αρνάκι" μία από τις πρώτες κωμωδίες του Σαίξπηρ, μία από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Έχει ανέβει χιλιάδες φορές στο θέατρο, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, έχει γίνει ταινίες για τον κινηματογράφο. Αυτό το καλοκαίρι θα ζωντανέψει πάλι στη σκηνή σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, με τον ίδιο στο ρόλο του Πετρούκιου, και τη Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατερίνας.
Όσες φορές κι αν ανεβεί "Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι", αυτό το αριστούργημα με την πολύ ξεχωριστή πλοκή, η ευφυία και η ευαισθησία του κειμένου, ο "πόλεμος" δύο αληθινά ερωτευμένων ανθρώπων, κλέβει και τις καρδιές των θεατών.
ένα έργο με μεγάλη δημοτικότητα θα ζωντανέψει στη σκηνή από το ζευγάρι των πιο δημοφιλών ηθοποιών, σε μία ξεχωριστή, αστεία, κωμική και συγκινητική παράσταση.
Μετάφραση : Μαριαλένα Κωτσάκη
Σηνοθεσία : Θοδωρής Αθερίδης
Σκηνικά - Κοστούμια : Μανώλης Παντελιδάκης
Χορωγραφίες : Μαρία Μανιώτη
Πρωταγωνιστούν : Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Νάστια Βραχάτη, Νίκη Γαβριηλίδου, Στέλιος Γούτης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Χρύσανθος Καγιάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Πατρίκιος Κωστής, Χρήστος Πλαϊνης, Δημήτρης Τσέλιος, Ηλίας Τσιάρας, Σόλωνας Τσούνης.
Έναρξη παράστασης : 9.00 μ.μ
Ανοιχτό Θέατρο Τ.Ε.Ι Σερρών, Σάββατο 28 Αυγούστου 2010
Τιμή εισητηρίου 24 ευρώ, Φοιτιτικό 17 ευρώ, Παιδικό 12 ευρώ
ισχύουν εισητήρια Ο.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: