Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010. Ομήρου Οδύσεια


Ομήρου Οδύσεια Το παραμύθι των παραμυθιών Κάρμεν Ρουγγέρη

Η εταιρεία παραγωγής Culture Factory παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2010 το έργο "Ομήρου Οδύσεια - το παραμύθι των παραμυθιών". Η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη, διασκευάζει και σκηνοθετεί ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα όλων των εποχών, με σεβασμό τόσο στο λόγο του Ομήρου, όσο και στους λιλιπουτειους φίλους της.
Οι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα, θα ζωντανέψουν πάνω στη σκηνή σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, με πλούσια σηνικά, εκπληκτικά κουστούμια σχεδιασμένα από την Χριστίνα Κουλουμπή, με την εξαιρετική μουσική του Γιάννη Μακρίδη, και με τις ευφάνταστες χορογραφίες του Πέτρου Γάλλια και τους εμπνευσμένους στίχους του Ανδρέα Κουλουμπή. Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με το μοναδικό της ταλέντο να εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Συγχρόνως με αυτό το έργο δίνει την ευκαρία στα παιδιά να εμπεδώσουν την πλούσια κληρονομιά της ιστορίας και της μυθολογίας μας.
Παίζουν οι ηθοποιοί :
Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, Πέτρος Κιοσσές, Βασιλική Νικηφορίδου, Τζωρζίνα Παλαιοθεοδώρου, Τάσος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Ελένη Ρουσσινού, Παύλος Σαπχεκίδης, Γρηγόρης Τσουμασάτος, Στέλιος Τράκας, Θανάσης Τσιμίδης, Άγγελος Χατζάς.

Έναρξη παράστασης 9.00 μ.μ Ανοιχτό Θέατρο Τ.Ε.Ι Σερρών Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: