Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΤΕΡΠΝΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Το βράδυ η Φλόγα έφθασε στην Τερπνή όπου και διανυκτέρευσε. Τη μετέφεραν μοτοσικλετιστές του  Ομίλου Βισαλτίας. Πάνω από είκοσι μηχανές αφού έκαναν μία εντυπωσιακή διαδρομή σταμάτησαν  στην κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας και έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία στους παρευρισκόμενους. 

Συνέχισαν τη διαδρομή τους και αφού διέσχισαν τους δρόμους της Τερπνής έφθασαν στην Πλατεία όπου τους περίμεναν επίσημοι και πλήθος κόσμου. Παρέδωσαν τη Φλόγα στους τρεις Τερπνιώτες Εθελοντές Αιμοδότες με μεγάλη προσφορά. Τον Παναγιώτη Ιωαννίδη, τον Μιχάλη Τσερβίστα και τον Γιώργο Καρούση του Αλεξάνδρου



Με τη συνοδεία μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής έφθασαν στην εξέδρα όπου άναψαν το βωμό και στην ομιλία τους προέτρεψαν όλους, κυρίως τους νέους, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες. 





Χαιρετισμούς απεύθυναν ο ιερέας του ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Τερπνής, πατέρας Δημήτριος Μεργιανιώτης,





 εκ μέρους του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής & οικονομικής Ανάπτυξης συγχωριανός μας Λεωνίδας Ψαράς,

 



ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης






εκ μέρους της Διευθύντριας του Δημοτικού σχολείου κ. Δήμητρας Σκαρλάτου και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  κ. Μαρίας Νούλη η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Ευαγγελία Τρούπη-Κεραμυδά,  που είχε και όλη την ευθύνη με τα παιδιά του Δημοτικού και το στολισμό του χώρου. 



Ο Πρόεδρος του Ομίλου μοτοσικλετιστών του Δήμου Βισαλτίας κ. Απόστολος Τσίγκας. Επίσης η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Βουλα Αγκαθά και από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα η κ. Λίνα Τσερβίστα.  



Την εκδήλωση έκλεισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσ/νίκης Κωνσταντίνος Θ. Τσίκαλας, ως αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Όλοι τόνισαν τη σημασία της πράξης της εθελοντικής αιμοδοσίας, απένειμαν τα εύσημα στο Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης για το τεράστιο έργο που επιτελεί και ευχήθηκαν οι συνειδητοποιημένοι πλέον Τερπνιώτες αιμοδότες να αυξηθούν και να συνεχίσουν να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας. 



Την όλη οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Νούλης ο οποίος στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην πολύ πετυχημένη εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας της Αγάπης στην Τερπνή. 


Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Υποδομών κ. Θεόδωρος Βαδικόλιος  η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βάνα Πλιάκου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Ντόλκος.


Η πλατεία φωταγωγημένη γέμισε από κόσμο και πραγματικά ζωντάνεψε με τις φωνές των παιδιών, των γονιών τους και του κόσμου που κατέκλυσε την Πλατεία.




Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ως διοργανωτής της 20ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Νομό Σερρών, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της. Συγκεκριμένα :

Τους εθελοντές λαμπαδηδρόμους, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών και την Διευθύντρια Κατερίνα Τζιούρα για την άψογη συνεργασία μας, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία Σερρών για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διακίνηση των λαμπαδηδρόμων μέσα στην πόλη, την δασάρχη Σερρών κ. Ειρήνη Ιασωνίδου για τη διάθεση οχήματος μεταφοράς του βωμού με οδηγό τον κ. Φίλιππο Καραμανλίδη, τον κ. Μπλιόγκαρα Ευστάθιο για τη διάθεση αυτοκινήτου που μετέδιδε συνθήματα αιμοδοσίας, τους Τοπικούς φορείς της Τερπνής για την άψογη συνεργασία μας, το Δήμο Βισαλτίας και τις τεχνικές του Υπηρεσίες, τον κ. Κεραμυδά Παναγιώτη για τη διάθεση της μικροφωνικής του εγκατάστασης, τον κ. Παπαγεωργίου Βασίλη για την βιντεοκάλυψη της εκδήλωσης στην Τερπνή, τους μοτοσικλετιστές του Ομίλου Βισαλτίας, όλους τους αιμοδοτικούς Συλλόγους του Δήμου Βισαλτίας.













Δεν υπάρχουν σχόλια: