Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ " ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ " 2022

 
Σε μία κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Νιγρίτας η Φλόγα της 20ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών έκλεισε το ταξίδι της στο νομό Σερρών, ανοίγοντας την τελετή λήξης των Πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ" 2022.

Εθελοντές Αιμοδότες με μεγάλη προσφορά από τους αιμοδοτικούς Συλλόγους του Δήμου Βισαλτίας μετέφεραν τη Φλόγα της Αγάπης στην Κεντρική Πλατεία, όπου ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Μασλαρινός άναψε το βωμό.


Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών κ. Τσίκαλας Κων/νος ,ως αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην ΠΟΣΕΑ, έδωσε το στίγμα της 20ης Λαμπαδηδρομίας και τόνισε την ανάγκη ευαισθητοποίησης του κόσμου στην ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.





Χαιρετισμούς απηύθυναν από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Ανθής η κ. Πόρα Ματίνα





από το Σύλλογο Βέργης ο κ. Ζέτας Αλέκος







Από τον Ορειβατικό Σύλλογο η κ. Κατσούλη-Σκεφαλέ Δέσποινα






Από το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ η κ. Ανοιξιά Πέγου






Από το Σύλλογο Τραγιλιωτών Θεσ/νίκης η κ. Σταυρούλα Σταγιά





Τους χαιρετισμούς έκλεισε ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός ο οποίος επεσήμανε την αξία της προσφοράς αίματος, ευχαρίστησε και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες. 



Συμμετείχαν οι αιμοδοτικοί Σύλλογοι : Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ανθής, Σύλλογος Βέργης, Πολιτιστικός Σύλλογος Δημητριτσίου, Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας, Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Βισαλτίας, Σύλλογος Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης και Σύλλογος Αιμοδοτών Φλαμπούρου.



Ακολούθησε το πρόγραμμα λήξης των Γερακινείων με τη μεγάλη συναυλία του Στέλιου Ρόκου,




Το πρωί στα πλαίσια της 20ης Λαμπαδηδρομίας διοργανώθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  από την κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου Σερρών με την Διευθύντρια κ. Κατερίνα Τζιούρα.



Ευχαριστούμε θερμά τους τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες : Αθανασιάδη Θεοχάρη του Σεραφείμ, Καλαϊτζή Συρματένια του Ευστρατίου, Καρατζιά Παγώνα του Γεωργίου και Τσίκαλα Κωνσταντίνο του Θωμά γιατί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: