Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο νομό Σερρών, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΠΟΣΕΑ, με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.



Και φέτος ¨η Φλόγα της Αγάπης" φώτισε τις καρδιές των Σερραίων και μετέφερε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της απόλυτης εθελοντικής προσφοράς.



Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο Σερρών την φλόγα υποδέχτηκαν ο Διοικητής κ. Φαρμάκης, ο υποδιοικητής κ. Πεγίδης και η διευθύντρια της Αιμοδοσίας κ. Τζιούρα Κατερίνα με το υπόλοιπο προσωπικό.





Δεύτερος σταθμός η Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης όπου την υποδέχτηκε εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σερρών & Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.




Στο Δημαρχείο Σερρών τους λαμπαδηδρόμος υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Χρυσάφης Αλέξανδρος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κ. Πάνου- Αναστασιάδη Σωτηρία και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σερρών κ. Ρίζος Γιώργος.





Η επίσημη υποδοχή της Φλόγας στην πόλη των Σερρών έγινε στο Διοικητήριο από τον Αντιπεριφεριάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τους περιφερειακούς Σύμβουλους κ. Μπαλαξή Δημήτριο και κ. Περιστέρη Αικατερίνη 



Επόμενο σημείο υποδοχής της Φλόγας το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών όπου το βωμό άναψε ο αστυνομικός Διευθυντής Βασιλκαρίδης Ιωάννης, Α΄ Υποδιοικητής ΑΔ Σερρών.




Τελευταίος σταθμός στην πόλη των Σερρών η πυροσβεστική Σερρών όπου τους λαμπαδηδρόμους υποδέχθηκε και άναψε το βωμό ο Υποδιοικητής  της ΠΥ Σερρών αντιπύραρχος Θεοδωρίδης Ανδρέας.




Σε όλα τα σημεία υποδοχής οι υπεύθυνοι τόνισαν τη συμπαράστασή και τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται στη χώρα μας ώστε να καταστεί επιτέλους αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.  


Στην πόλη των Σερρών τη Φλόγα της αγάπης μετέφεραν φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Σερρών, από την πυροσβεστική υπηρεσία, από το Δήμο Σερρών η Αντιδήμαρχος   Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κ. Πάνου- Αναστασιάδη Σωτηρία, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ρίζος Γιώργος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσ/νίκης Γιάννης Κερατίδης





Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης είχε και το όχημα του κ. Μπλιόγκαρα Στάθη που προπορευόταν από τους λαμπαδηδρόμους και μετέδιδε συνθήματα για την αιμοδοσία, καθώς επίσης και το όχημα του Δασαρχείου Σερρών που μετέφερε το βωμό στα σημεία υποδοχής.


















Δεν υπάρχουν σχόλια: