Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΝΔΗΛΙΟΥ

 Μία υπέροχη λαϊκή βραδιά έζησαν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο πλατανόδασος του Αγίου Μανδηλίου όσοι είχαν την τύχη να παραβρεθούν. Πραγματικά ξαναέζησαν παλιές καλές εποχές όταν τα "πλατάνια" πλημύριζαν από κόσμο. 


Ήταν μία εκδήλωση πολύ πετυχημένη με οργανωτή την Επιτροπή Πανήγυρης "Ζωοδόχου Πηγής" για έναν ιερό σκοπό. Τα έσοδά της να διατεθούν στην ανακατασκευή της σκεπής του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, η οποία χρήζει άμεσης επέμβασης προκειμένου να σωθούν οι ιστορικές τοιχογραφίες του.



Ο σκοπός επετεύχθη !!! Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Επιτροπής και κατέκλυσε το χώρο. Από νωρίς είχαν ήδη κλείσει όλα τα τραπέζια και δυστυχώς υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που αναγκαζόταν να αποχωρήσουν γιατί δεν έβρισκαν τραπέζι. Υπολογίζονται πάνω από 800 τα άτομα που παραβρέθηκαν.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι όσοι βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, και είναι πολλοί αυτοί. Η οργάνωση άψογη !!! Από την υποδοχή του κόσμου, 



την ... κουζίνα, 





τα ... σουβλακια , 





την εξυπηρέτηση του κόσμου όλα ήταν τέλεια!!!




Η Επιτροπή Πανήγυρης απέδειξε για μία ακόμη φορά πως αν υπάρχει αγαστή συνεργασία  με όλους και άτομα, ιδιαίτερα νέοι, να πρωτοστατούν μπορούμε σαν Τερπνιώτες να πετύχουμε πολλά.



Ο πατέρας Δημήτριος Μεργιανιώτης ο οποίος ξεκίνησε αυτό τον αγώνα για την ανακατασκευή της σκεπής του Αγίου Δημητρίου, πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου. 



Η ζεστή καλοκαιρινή βραδιά με το Αυγουστιάτικα φεγγάρι, η υπέροχη ορχήστρα που διασκέδασε τον κόσμο μέχρι τις πρωινές ώρες ήταν άλλοι δύο λόγοι που συνετέλεσαν στην απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης. 



Να ευχηθούμε τέτοιες εκδηλώσεις στο πλατανόδασος του Αγίου Μανδηλίου,  να δούμε και στο μέλλον γιατί είναι ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς σ΄ ολόκληρο το Νομό και πρέπει να το αναδείξουμε.











Δεν υπάρχουν σχόλια: