Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ...

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας και σε συνεργασία με την Διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της γιατρού Κατερίνας Τζιούρα απο την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Σερρών, η οποία ενημέρωσε τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Η κα Τζιούρα με πολύ παραστατικό τρόπο και με τη χρησιμοποίηση σχετικών video εξήγησε στα παιδιά τον ρόλο που παίζει το αίμα στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μεγάλη προσφορά του Εθελοντή Αιμοδότη για την ζωή των συνανθρώπων μας που κινδυνεύουν.
Απάντησε στις πολύ εύστοχες ερωτήσεις των παιδιών που με προσοχή την παρακολουθούσαν και μάλιστα κρατούσαν και σημειώσεις ...
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι δάσκαλοι του σχολείου που απο την αρχή της βδομάδος ασχολήθηκαν με το θέμα εν όψει της Κυριακάτικης εθελοντικής αιμοδοσίας στο χωριό.
Τα παιδιά ζωγράφισαν για την εθελοντική αιμοδοσία και τα έργα τους θα εκτεθούν την Κυριακή στην Κοινότητα κατά την αιμοδοσία που θα πραγματοποιεί το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους γονείς τους και σ΄ όλους τους Τερπνιώτες για την Αιμοδοσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: