Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Α

Σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) κ. Χρήστο Πρωτόπαπα. Ο κ. Πρωτόπαπας με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη στο χώρο της Δ.Ε.Θ, ζήτησε να συναντηθεί με διάφορους φορείς προκειμένου να συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία και να προετοιμάσει το Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Ε.Α που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27 - 29 Μαίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Έγινε μία πολύ φιλική και επικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν το αιμοδοτικό κίνημα στη χώρα μας και αποφασίστηκε να οριστεί μία Οργανωτική Επιτροπή από αιμοδοτικούς φορείς της Θεσσαλονίκης που θα επεξεργαστεί όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν το Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΣΕΑ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θαλασσαιμικών (Μεσογειακής αναιμίας) κ. Βασίλης Δήμου, η Υπεύθυνη της Εταιρείας Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ 3 κ. Μαρία Σιώτη (θα είναι συνδιοργανωτής του Συνεδρίου), ο π. Γ.Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρης Πανοζάχος, η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου κ. Γωγώ Παπαϊωάνου - Γάκη, η Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Τούλα Μουτσίδου, ο εντεταλμένος της ΠΟΣΕΑ για την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία κ. Χρήστος Δρούγγος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γιάννης Νούλης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αλέκος Τσελεπής και η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μαρία Χαϊδευτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: