Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ Α.Ε.Ι ΚΑΙ Τ.Ε.Ι

Αλλάζουν τα δεδομένα για φέτος όσον αφορά τον καθιερωμένο ετήσιο χορό του Συλλόγου. Το Δ.Σ του Συλλόγου προκειμένου να ικανοποιήσει πολλούς συγχωριανούς μας που μας το ζήτησαν αποφάσισε να διοργανώσει για πρώτη φορά τον χορό μας το μεσημέρι της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2011 στην γνωστή μας αίθουσα ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ στο Δερβένι. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε πολλούς να το συνδυάσουν με μία οικογενειακή έξοδο για μεσημεριανό φαγητό και κυρίως  στους επιτυχόντες που κατά πλειοψηφία είναι από το χωριό αλλά και τους συγχωριανούς μας από το χωριό να συμμετέχουν στο χορό μας, αφού δεν θα είναι υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν βράδυ. Παράλληλα αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας, ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ την τιμή της πρόσκλησης από 20 ευρώ που ήταν πέρυσι σε 15 ευρώ.
Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 Ευρώ και περιλαμβάνει :
ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ
1ο ΠΙΑΤΟ : Ποπιέτ αλλαντικών & τυριών
ΣΑΛΑΤΑ : ½ Σαλάτα – ½ Φέτα
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ :  Μπριζόλα ή Μπιφτέκι ή Εξοχικό ή Κεμπάπ ή Πανσέτα ή Σπάλα ή Σνίτσελ αλά κρεμ ή Ρολό sause μουστάρδα ή Φιλέτο Κοτόπουλο. ΓΑΡΝΙ :Πιλάφι, Πουρέ πατάτες, Ανάμεικτα λαχανικά
ΠΟΤΑ : Κρασί, Ρετσίνα, Μπύρα, Ούζο, Αναψυκτικά, ΝΕΡΑ σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί  συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου
Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, φιλοδοξεί να συνεχίσει τις πετυχημένες εκδηλώσεις μας. Ρυθμίστε λοιπόν από τώρα το πρόγραμμά σας και οργανώστε τις συντροφιές σας, ώστε να μην απουσιάζει κανείς την Κυριακή το μεσημέρι 6 Φεβρουαρίου 2011.
    Συνδυάστε το με μία Κυριακάτικη οικογενειακή έξοδο για φαγητό.
    Επίσης στη μεγαλύτερη αυτή εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη  βράβευση των επιτυχόντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Ο Δήμος Βισαλτίας και ο νέος δημαρχος θα διαθέσει το δημοτικό λεωφορείο για την δωρεάν μετάβαση από το χωριό αν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων. Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο της Κοινότητος. 
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: