Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τελικά το εγχείρημα του Συλλόγου για διεξαγωγή του ετήσιου χορού του την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, πέτυχε. Μάλιστα σαν μία διευρυμένη ανοιχτή ... Γ. Συνέλευση οι περίπου 300 παρευρισκόμενοι ...ψήφισαν ομόφωνα για τον επόμενο χορό του 2012 να γίνει πάλι Κυριακή μεσημέρι.
Μέσα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό με τραγούδι και χορό.






Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η νεοσύστατη χορωδία του Συλλόγου που μας τραγούδησε το "δικό" μας τραγούδι "ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ" και καταχειροκροτήθηκε.






Επίσης εμφανίστηκε το εφηβικό - παιδικό χορευτικό μας συγκρότημα με Μακεδονικούς χορούς, με τους μικρούς χορευτές να κλέβουν την παράσταση.









 Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας, που φέτος έφθασαν τους 36 επιτυχόντες. Οι ευχές μας για καλή αποπεράτωση των σπουδών τους θα τους συνοδεύουν.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο βουλευτής της Ν.Δ κ. Γιάννης Ιωαννίδης, η εκπρόσωπος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη κόρη του Πάτυ Κουτμερίδου, ο εκπρόσωπος του Περιφεριάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Βάνης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Καλαϊτζής Δημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βισαλτίας κ. Τρούπης Χρήστος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Τερπνής κ. Τερζάκη - Τρούπη Γιάννα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Τερπνής κ.κ Βλαχοδήμος Άγγελος, Δρούγγος Χρήστος και Δημήτρης Μπάγκαλας, η εκρόσωπος της Θρακικής Εστίας Θεσ/νίκης κ. Παρασχαράκη Δήμητρα, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Βλασκίδου Τζούλια, η Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης κ. Τούλα Μουτσίδου, ο ταμίας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Πετριτσιωτών Θεσσαλονίκης κ Σιαμπίρης Θωμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης κ. Μόρφης Καντούρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης κ. Δελιοτζάκης Δημήτρης,ο π.Πρόεδρος του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης κ. Κυπαρίσης Νίκος,  η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής κ. Χατζάκη Ελένη με σύσωμο το Δ.Σ, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Τερζάκης Τάσος, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής κ. Μερόπη Αγγελάκη,  ο Πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας κ. Παναγιώτης Φτιάκας με σύσωμο το Δ.Σ.
Σχετικά video έχετε τη δυνατότητα να δείτε  εδώ, εδώεδώ , έδώ, εδώ και  εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: