Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Μεγάλος Ετήσιος χορός του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης την Κυριακή μεσημέρι 31 Ιανουαρίου 2016 στο κέντρο Janni της Θέρμης.
Παρά τις δύσκολες συγκυρίες, αρκετοί Τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγαλύτερη εκδήλωση του Συλλόγου κάθε χρόνο.
Είχαν τη ευκαιρία να ανταμώσουν, να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούργιο χρόνο, να διασκεδάσουν με την υπέροχη ορχήστρα του κέντρου και να χαρούν το υπέροχο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου το οποίο δίκαια καταχειροκροτήθηκε.



Παράλληλα για 16η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα & Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά τις Πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2015. Συνολικά βραβεύτηκαν 32 Τερπνιωτόπουλα.




Επίσης ο Σύλλογος τίμησε με ειδική πλακέτα,  για την ανεκτίμητη προσφορά τους επί σειρά ετών στις Γιορτές Τσίπουρου Τερπνής τον κ. Κοντό Χ. Κων/νο και την κυρία Μπουφίδου Βασιλεία.







Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ευεργέτης του χωριού μας κ. Δημήτριος Αναστασιάδης,





ο συγχωριανός μας Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης,




ο Πρόεδρος της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης & εντεταλμένος της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσ/νίκης κ. Λευτέρης Κιοσέογλου,






ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ. Χρήστος Αγγελάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής κ. Μερόπη Καραγιάννη,









ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πανήγυρης Ζωοδόχου Πηγής κ. Στάθης Μπλιόγαρας,






ο εκπρόσωπος του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας κ. Βασίλειος Πριάμης , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άμμου κ. Στέφανος Λαζηκίδης,




η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Τζούλια Βλασκίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσ/νίκης κ. Γιάννης Κερατίδης ,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσ/νίκης κ. Γιάννης Βαγενάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης κ. Παναγιώτης Μαλούδης, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσ/νίκης κ. Φωτεινή Τσιότρα.


















Και η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου λάβαρου του Συλλόγου που κατασκεύασε με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: