Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

103η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΟΙ ΤΕΡΠΝΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
ΤΗΝ 103η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ
  
Όπως κάθε χρόνο, οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης γιορτάζουν την 103η επέτειο της μάχης στα Πλατανούδια, αποτείνοντας φόρο τιμής στους ηρωικούς νεκρούς της ιστορικής μάχης, που με τη θυσία τους απέτρεψαν τα βουλγαρικά στρατεύματα να καταλάβουν ολόκληρη την περιοχή και να βρουν διέξοδο στο Αιγαίο.
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου , μετά τη Θεία Λειτουργία, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνης στη Τούμπα .Θα ακολουθήσει καφές στην αίθουσα του Συλλόγου μας . Το ιστορικό της Ημέρας θα παρουσιάσει ο Εκπαιδευτικός και μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου μας κ. Τσίκαλας Θ. Κων/νος. Την όλη εκδήλωση θα διανθίσει η Χορωδία του Συλλόγου μας. Επίσης θα λειτουργήσει Έκθεση ξύλινων κατασκευών του Στέλιου Κουκαρούδη.

Παράλληλα καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από 15 – 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιείται η καθιερωμένη ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ στο σταθμό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α. Καλούνται όλοι οι Τερπνιώτες και φίλοι αιμοδότες της Θεσσαλονίκης να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου προσφέροντας λίγο από το αίμα τους  τιμώντας με τον τρόπο αυτό όλους εκείνους που έδωσαν το δικό τους αίμα για να απολαμβάνουμε σήμερα την ελευθερία μας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: