Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε στο χωριό μας η γιορτή των Τριών Ιεραρχών και του ομώνυμου περίλαμπρου Ναού.
Την παραμονή της γιορτής πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας στο χωριό με τη συνοδεία της υπέροχης Φιλαρμονικής Τερπνής.
Ακολούθησε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σερρών & Νιγρίτας κ.κ Θεολόγου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της Κοινότητας, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής "ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ 2013" οι οποίες περιελάμβαναν βράβευση των αριστούχων μαθητών της Τερπνής, βιντεοπροβολή από την πρόοδο των εργασιών ανέγερσης του Γηροκομείου Τερπνής και εξαιρετική εμφάνιση της χορωδίας του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Ζαρίμπα και της μουσικής κομπανίας του.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο ευεργέτης του χωριού με την οικογένειά του κ. Δημήτρης Αναστασιάδης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ Καλαϊτζής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τρούπης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαγιάννης Κώστας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκουγκούδης Κώστας και Καλαϊτζής Δημήτριος,ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Τερπνής κ. Βλαχοδήμος Άγγελος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Μπάγκαλας Δημήτρης και Δούγγος Χρήστος, όλοι οι φορείς του χωριού και πλήθος κόσμου.
Το Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Τσελεπής Αλέκος και ο Αντιπρόεδρος κ. Νούλης Γιάννης.













Δεν υπάρχουν σχόλια: