Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία,σήμερα το μεσημέρι, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και η βράβευση των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας. Μέσα σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό με τραγούδι και χορό.
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας (παιδικό – ενηλίκων) που συμπαρέσυραν στο χορό όλους, με τη συμμετοχή και των παραδοσιακών μας οργάνων νταούλια και ζουρνάδες. Έκπληξη ήταν η εμφάνιση της φίλης Βέτας Σάμου που με την υπέροχη φωνή της τραγούδησε το «Νικόλα» και χόρεψε το χορευτικό μας το παραδοσιακό «σεργίανι».
Δεν έλειψε και η χορωδία του Συλλόγου που τραγούδησε και χόρεψε ο κόσμος την «γαλάζια περιστέρα» (σεργιάνι) και το «Μαυρουδή» (συρτό).
 Όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος βράβευσε τα Τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας, που φέτος έφθασαν τους 24 επιτυχόντες. Οι ευχές μας για καλή αποπεράτωση των σπουδών τους θα τους συνοδεύουν.
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης με τη μητέρα του Κυπαρισσία Τζουνή, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Βάνης Δημήτριος, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Καλαϊτζής Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τρούπης Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γκουγκούδης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Τερπνής κ. Άγγελος Βλαχοδήμος, ο Τοπικός Σύμβουλος Τερπνής  κ. Δρούγγος Χρήστος,  η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Βλασκίδου Τζούλια, το μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας κ. Μώκος Γιώργος, ο Πρόεδρος κ. Κατσικαρίδης Γιώργος και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης κ. Δεληοτζάκης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης κ. Μπεκιάρης Γιώργος,  η Πρόεδρος κ. Χατζάκη Ελένη και μέλη του Δ.Σ της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής .









































Σχετικά video μπορείτε να δείτε εδώ ,  εδώ , εδώ , εδώ , εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: