Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕ.ΠΕ.Π ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ




Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γιάννη Νούλη, τους Αντιπροέδρους Αλέκο Τσελεπή και Τζούλια Βλασκίδου, την Γ. Γραμματέα Τούλα Μουτσίδου, την Ειδ. Γραμματέα Γερακίνα Καραγιαννίδου και το μέλος Γιώργο Μώκο, επισκέφθηκαν το ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου προκειμένου να επιδώσουν την οικονομική βοήθεια των Σερραίων της Θεσσαλονίκης, που προήλθε από τα έσοδα του «3ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Αγάπης» το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
   
 Σύμφωνα με τις ανάγκες του ιδρύματος, παραδόθηκαν 50 κιβώτια πάνες ακράτειας για την εξυπηρέτηση των παιδιών που νοσηλεύονται. Μία μικρή ανάσα, αφού αποτελεί ένα από τα κυριότερα καθημερινά έξοδα του ιδρύματος.
Δυστυχώς η οικονομική κρίση και η … περικοπή δαπανών επηρέασαν και το ΚΕΠΕΠ Σιδηροκάστρου, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Θα πρέπει πλέον ΟΛΟΙ να στηρίξουμε την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες αλλά δεν παύουν να έχουν τα ίδια δικαιώματα για μία πιο ανθρώπινη ζωή.  
Την αποστολή επιφύλαξαν θερμή υποδοχή ο Διοικητής του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών κ. Γιάννης Βαβαλέκας, ο Υποδιοικητής κ. Άρης Μαγγιώρος, η Διευθύντρια κ. Βέτα Μωυσιάδου και ο π. Αντιδήμαρχος Σιντικής κ. Θεόδωρος Πασχαλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: