Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Δήμου Βισαλτίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική μας παράδοση μέσα από τους πολυάριθμους χορευτές των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας, την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι, την παραδοσιακή πάλη και τους μπαμπόγερους.

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων τα οποία χορεύοντας την "πατινάδα" διέσχισαν τους γεμάτους από κόσμο δρόμους της Έκθεσης μέχρι να καταλήξουν στην εξέδρα έξω από το Περίπτερο 6 όπου έδωσαν τις παραστάσεις τους.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι συντελεστές της πολύ επιτυχημένης εμφάνισης του Δήμου μας. Οι Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι με τους χορευτές τους, οι παλαιστές, οι μπαμπόγεροι από το Φλάμπουρο και βέβαια οι ακούραστοι άνθρωποι του Πολιτισμού του Δήμου μας αντιδήμαρχος κ. Κουκούτσης και ο "δικός" μας Χρήστος Τρούπης.

Σειρά έχουν τώρα, για την προβολή του Δήμου μας ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης που θα χορέψουν αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη βραδιά των αποδήμων Σερραίων που διοργανώνει η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης,

Δεν υπάρχουν σχόλια: