Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Για 9η συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ), πραγματοποίησε την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
   Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011 η Αιμοδοτική Φλόγα φώτισε και την πόλη της Θεσσαλονίκης μεταφέροντας τα μηνύματα της αγάπης ,της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς.
Κατά την διαδρομή της, στα σημεία υποδοχής υποδέχθηκαν την Φλόγα και αναφέρθηκαν με τα πιο θερμά λόγια για το έργο των εθελοντών αιμοδοτών : Στο Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γούναρης και ο Διευθυντής της Αιμοδοσίας κ. Ζαφειρίου. Στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Διονύσης Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης νομού Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστας. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Υποδιοικητής πόλης Θεσσαλονίκης κ. Παυλίδης, αξιωματικοί και πυροσβέστες του Σταθμού. Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο Διοικητής κ. Χριστιανόπουλος ,η αναπληρώτρια της Αιμοδοσίας κα Κυρίτση και εκ μέρους των γιατρών ο κ. Αλεμαγιάχου. Στο Θεαγένειο Νοσοκομείο η Διευθύντρια Αιμοδοσίας κα Λαζαρίδου. Στο Δημοτικό Μέγαρο η Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης κα. Πασχαλίδου. Στο κτίριο της ΕΡΤ3 ο κ. Κουτσούκος και η Προϊσταμένη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κα Σιώτη. Στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α επιφυλάχθηκε θερμότατη υποδοχή στους λαμπαδηδρόμους με ένα πλούσιο μπουφέ και αναμνηστικά διπλώματα στους λαμπαδηδρόμους. Καλωσόρισαν  η Αναπληρώτρια Διοικητής κα Καρατάσου, η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Χασαποπούλου η Προισταμένη της Αιμοδοσίας κα. Κοσμίδου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Κουτσιαντά και η Επισκέπτρια Υγείας κα. Χρύσα Παπαιορδάνου.. Στο Νοσοκομείο «Γ. Γενηματάς» η Διευθύντρια του Αιματολογικού Εργαστηρίου κα Μουζουράκη και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Παπανικολάου Στο Διοικητήριο υποδέχθηκε τη φλόγα ο Γ. Γραμματέας Μακεδονία – Θράκης κ. Χατζηκωσταντίνου.
 Η φλόγα κατέληξε το απόγευμα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου την υποδέχθηκαν μπροστά από το Περίπτερο 6 της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ο Αντιπρόεδρος της HELEXPO κ. Μαραντέλος, ο Αντιδήμαρχος Ηράκλειας κ. Κουτσάκης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Πολίτης με μέλη της Διοίκησης.
Την Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και την αιμοδοτική Φλόγα μετέφεραν λαμπαδηδρόμοι της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.
Επίσης συνέβαλε με τη συμμετοχή αυτοκινήτου ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας συνόδευαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Την υποδοχή της Φλόγας στο Α.Χ.Ε.Π.Α μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ και το τέλος της διαδρομής στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης θεσσαλονίκης μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: