Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

"Μια ημέρα χωρίς ΑΛΑΤΙ"

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
----------------------------------------------------
-Οργάνωση ανοικτής ενημερωτικής εκδήλωσης με happenings -Η "Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, ΕΜΚΑΝ", η Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Θεσσαλονίκης "Γ. Γεννηματάς" και η Ακαδημία Προσχολικής Αγωγής, ΑΚΠΑ οργανώνουν την ενδιαφέρουσα και επίκαιρη, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, ενημερωτική ανοικτή εκδήλωση με happenings σχετικά με το αλάτι...!
-Στην Αργεντινή, από όπου ήδη πέρασε το ΔΝΤ, πριν λίγες μέρες απαγορεύτηκαν οι αλατιέρες στα τραπέζια των εστιατορίων...!  Γιατί άραγε; -Αλάτι, πίεση, παχυσαρκία, εγκεφαλικό, έμφραγμα......, μια μεγάλη αλληλουχία γεγονότων που μπορούμε να την κόψουμε στη μέση εύκολα και γρήγορα! Μόνο λίγη ενημέρωση χρειάζεται !!!
-Επειδή σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους, αρέσει το αλάτι, ας δούμε αν στα αλήθεια το αλάτι ζωντανεύει και νοστιμεύει τη ζωή μας, αν μόνο τη ..."συντηρεί" και την ..."παστώνει", αν είναι κάπου στη μέση από τα δύο παραπάνω ή αν πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι και άλλους νόστιμους και τσαχπίνικους παίκτες ή παίκτριες όπως τα εξωτικά αλλά και τα ιθαγενή μπαχαρικά και μυρωδικά....! Κάντε μια βόλτα από τα μέρη μας ...!
-Θεσσαλονίκη, Πλατεία Αριστοτέλους με Μητροπόλεως (ανάμεσα στο καφέ Ολύμπιον και το ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς), Σάββατο 18 Ιουνίου 2011, 10.00-14.30,

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

Δρ Ψυρρόπουλος Ζ. Δημήτριος
Συντονιστής Διευθυντής Ε.Σ.Υ. - Πρόεδρος ΕΜΚΑΝ

Γραμματεία - Πληροφορίες:
-Καρδιολογική Κλινική, Εθνικής Αμύνης 41, ΤΚ 54635, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-963286, Φαξ: 2310-963288, Website: www.g-cardiology.gr,
e-mail: info@g-cardiology.gr
-Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, Αλ. Παπαναστασίου 49, ΤΚ 54453, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-912960 & 920040, Website:  www.sos-cardiovascular.org,
e-mail: info@sos-cardiovascular.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: