Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

"ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ"

Το Δημοσιογραφικό Συγκρότημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», πρωτοπόρο στη διοργάνωση και την αρωγή εκδηλώσεων παιδείας και πολιτισμού, με πολυσήμαντες εκπαιδευτικές δράσεις και αντίστοιχες εκδοτικές πρωτοβουλίες, επιδιώκει να αναδείξει τη Θεσσαλονίκη ακαδημαϊκή μητρόπολη των Βαλκανίων και λίκνο πολιτιστικών δράσεων.
Με σκοπό να βοηθήσει όλους τους μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν σπουδές στους επιστημονικούς χώρους, που στοχεύουν να απασχοληθούν επαγγελματικά, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά ημερίδα με τίτλο: «ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΜΟΥ», σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφερειακή διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Στόχος της ημερίδας είναι να βοηθήσουμε όλους τους μαθητές να προσεγγίσουν ομαλά τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, παρέχοντας πληροφόρηση σχετικά με τις δυνατότητες που τους προσφέρονται, ώστε να ακολουθήσουν τον κλάδο σπουδών που τους ενδιαφέρει άμεσα. Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες, όπως ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Ιωάννης Χατζηδημητρίου, ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Ρέμελης, ο Αντιπρύτανης Α.Π.Θ. Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ιωάννης Παντής, ο πρόεδρος του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης Παύλος Καρακολτσίδης, ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεόδωρος Καρτσιώτης, ο σύμβουλος ΚΕΣΥΠ Χρήστος Αντωνίου και ο σύμβουλος εκπαίδευσης του Δημοσιογραφικού Συγκροτήματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Ευάγγελος Παπαγιάγκου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας
Τον συντονισμό της ημερίδας θα αναλάβει η δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» Χριστίνα Ταχιάου.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου (18:00), στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: