Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ε.Κ.Κ.Α ΣΕΡΡΩΝ

    Η Εθελοντική Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Σερρών με την συμμετοχή 26 Συλλόγων και Φορέων Ειδικής Αγωγής κ΄ Κοινωνικού Προσανατολισμού, με δράσεις που στηρίζονται αποκλειστικά στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ, οργανώνει και φέτος το ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, μια προσπάθεια που γίνεται επί 8 και πλέον χρόνια για την βοήθεια αναξιοπαθούντων οικογενειών της περιοχής μας.
    Πλησιάζοντας οι Άγιες Μέρες του Πάσχα και της Αναστάσεως, καταβάλλουμε όλοι μας μια κοινή προσπάθεια, ώστε να προσφέρουμε λίγη ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και ενδεχομένως  στερούνται  των στοιχειωδών αγαθών που είναι απαραίτητα για κάθε σπίτι.
    Πήραμε την πρωτοβουλία να μαζέψουμε τρόφιμα από καταναλωτές μέσω των σούπερ μάρκετ, δίνοντας ένα ενημερωτικό φυλλάδιο στην είσοδο κάθε καταστήματος, ώστε ο καταναλωτής να αγοράσει ότι επιθυμεί και ακολούθως να το ρίξει στο ΚΑΛΑΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , όπως έχουμε ονομάσει την κίνηση αυτή.
    Η Δράση αυτή θα γίνει το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 από τις 11.00 το πρωϊ, έως τις 2.00 το μεσημέρι σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ της Περιοχής μας.
                       
Για την Συντονιστική Επιτροπή
   της  Ε.Κ.Κ.Α. Ν. ΣΕΡΡΩΝ  
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ  - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ
Μεραρχίας 67-Σέρρες
Τηλ.  697 28 96 460
          697 44 38 455
Ιστοσελίδα ekkaserron.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: