Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΡΠΝΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


 Σε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση, στην αίθουσα δεξιώσεων της Κοινότητας Τερπνής, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης τίμησε τους εθελοντές αιμοδότες της Τερπνής με μεγάλη προσφορά.

Τιμήθηκαν με τιμητική πλακέτα οκτώ νέοι εθελοντές αιμοδότες που ξεπέρασαν το φράγμα των 15 φιαλών και άλλοι ογδόντα με τιμητικό δίπλωμα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ γιατί ξεπέρασαν τις 10 φιάλες.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών κ. Νούλης κάνοντας τον απολογισμό των Τραπεζών Αίματος που διαθέτουν οι Τερπνιώτες στα Νοσοκομεία Σερρών και ΑΧΕΠΑ τόνισε ότι μέχρι σήμερα διακινήθηκαν πάνω από 3.500 φιάλες αίμα και εξυπηρετήθηκαν πάνω από 800 ασθενείς.
Ο γιατρός Αντώνιος Τάντσης (μαιευτήρας, χειρούργος, γυναικολόγος) ανέπτυξε με επιτυχία το θέμα «Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα. Μία νέα προοπτική βοήθειας» και η Υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Τζιούρα μίλησε για την αιμοδοσία και τη δωρεά Οργάνων.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και τοποθετήσεις των εθελοντών αιμοδοτών.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής Αλέκος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και η Γ. Γραμματέας κ. Χαϊδευτού Μαρία.
Την τίμησαν με την παρουσία τους : ο αιδεσιμότατος πατήρ Παναγιώτης Δήμου, ο βουλευτής κ. Τζελέπης, ο Διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Σερρών κ. Εμμανουηλίδης, ο Πρόεδρος του ΤΔ Τερπνής κ. Δ. Μπάγκαλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νιγρίτας κ. Τσερβίστας, οι νεοεκλεγέντες κ.κ Γκουγκούδης, Βλαχοδήμος, Δρούγγος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Δράμαλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Πέγου – Σωτίδη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Σχολείου κ. Μπλιόγκαρα, ο Πρόεδρος της Ασπίδος κ. Τουλάκης και πλήθος αιμοδοτών.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς της εκδήλωσης : Αγγελάκη Θ. Ιωάννη για τα εδέσματα, Σωτίδη Αθανάσιο για τα αναψυκτικά και τον Κεραμυδά Παναγιώτη για την μικροφωνική εγκατάσταση.


 Οι 8 βραβευθέντες συγχωριανοί μας με τιμητική πλακέτα είναι :

α/α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΦΙΑΛΕΣ
1
ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
19
2
ΓΙΑΧΟΥΝΤΟΥΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ
15
3
ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
15
4
ΠΡΙΑΜΗ ΣΤΕΛΛΑ συζ. ΧΡΗΣΤΟΥ
15
5
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
22
6
ΣΩΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
17
7
ΤΖΕΒΕΛΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
15
8
ΦΟΥΡΛΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
15

Δεν υπάρχουν σχόλια: