Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

9η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 9η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στο χώρο της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά.
    Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πολλοί Τερπνιώτες και φίλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ΔΩΡΕΑΝ το περίφημο τσίπουρο Τερπνής, να γευτούν παραδοσιακούς μεζέδες της Τερπνής (μιλτζανούδια στο σινί, ψάρια στο σινί, παπούδα κ.α), να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Θεσσαλονίκης, το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων του Συλλόγου μας και το μικρό παιδικό συγκρότημα του Συλλόγου μας που έκλεψε την παράσταση.
Να γλεντήσουν και να χορέψουν με την υπέροχη παραδοσιακή ορχήστρα του Παναγιώτη Ζαρίμπα.
    Επίσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την 30χρονη πορεία του Συλλόγου Τερπνιωτών , μέσα από την Έκθεση φωτογραφίας που παρουσιάστηκε.
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κελεσίδου, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βισαλτίας κ.κ Γκουγκούδης Κώστας και Τρούπης Χρήστος και οι νεοεκλεγέντες Κοινοτικοί Σύμβουλοι Τερπνής κ.κ Βλαχοδήμος Άγγελος και Δρούγγος Χρήστος, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων κ Βλασκίδου Τζούλια , η Έφορος της Ομοσπονδίας κ Καραγιαννίδου Γερακίνα, ο Πρόεδρος κ. Σίμογλου και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης,  ο Πρόεδρος κ. Κάλφας του Συλλόγου Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης, ο κ. Οικονόμου εκπρόσωπος του Συλλόγου Αμπελιωτών Θεσσαλονίκης, ο κ. Χατζούδης Πρόεδρος του Συλλόγου Χουμνικιωτών Θεσσαλονίκης, ο κ. Κρυστάλης εκπρόσωπος του Συλλόγου Αρέθουσας Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κ. Δράμαλη, ο Πρόεδρος της Ασπίδος Τερπνής κ. Τουλάκης και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Γκουγκούδη.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τον Δήμο Νιγρίτης, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις γυναίκες της Τερπνής και Θεσσαλονίκης για την παρασκευή των παραδοσιακών φαγητών και τους παραγωγούς τσίπουρου της Τερπνής που πρόσφεραν με ευχαρίστηση το τσίπουρο.

Σχετικά video έχετε την δυνατότητα να δείτε εδώ , εδώ , εδώ , εδώ , εδώ και εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: