Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο πρώτος γύρος των "Αυτοδιοικητικών" εκλογών ανήκει στην ιστορία. Ο Λαός μίλησε και έστειλε τα δικά του μηνύματα στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στα πολιτικά κόμματα.
Όλα τα κόμματα πανηγυρίζουν .... Όλοι νίκησαν ... Όλοι αύξησαν ή διατήρησαν τη δύναμή τους ... Όλοι πανηγυρίζουν εκτός από τους χαμένους υποψήφιους Δημάρχους και περιφεριάρχες και τους ακολουθούντες αυτούς Συμβούλους που ανάλωσαν τρέξιμο, κόπους, ξενύχτια, αγωνία και χρήμα.
Η δεύτερη Κυριακή στις 14 Νοεμβρίου θα αναδείξει τελικά τους περισσότερους Δημάρχους και απο τον καινούργιο χρόνο θα βαδίζουμε στο δρόμο του άγνωστου Καλλικράτη που ήταν ο μόνος που δεν αναδείχθηκε σ΄ αυτές τις εκλογές.
Έτσι είμαστε αναγκασμένοι πάλι την άλλη Κυριακή να ξαναβρεθούμε πίσω από το παραβάν για να επιλέξουμε τον νέο μας Δήμαρχο. Για το νομό Σερρών αυτό δεν ισχύει για τους ψηφοφόρους του Δήμου Ηράκλειας αφού εξέλεξαν από την πρώτη Κυριακή τον Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη με 53,37% και τον Δήμο Ν. Ζίχνης που εξελέγη ο Ανδρέας Δαϊρετζής με 53,1%.
Στη Θεσσαλονίκη από την πρώτη Κυριακή εξελέγησαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου με ποσοστό 54,42%, ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος με 66,17% , ο Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών Σίμος Δανιηλίδης με 55,94% και ο Δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Καϊτεζίδης Ιγνάτιος με 56,93%.
Ειδικότερα για τον διευρυμένο Δήμο Βισαλτίας :

Για τις Περιφερειακές εκλογές θα πρέπει να ξαναψηφίσουμε αφού ο Παναγώτης Ψωμιάδης έλαβε 43,2% και Μάρκος Μπόλαρης 30,68%.
Περισσότερα : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ   και ΝΟΜΑΡΧΙΑΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: