Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η "ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"


Για 8η συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ), πραγματοποίησε την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010 η Αιμοδοτική Φλόγα φώτισε και την πόλη της Θεσσαλονίκης μεταφέροντας τα μηνύματα της αγάπης ,της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς.
Κατά την διαδρομή της, στα σημεία υποδοχής υποδέχθηκαν την Φλόγα και αναφέρθηκαν με τα πιο θερμά λόγια για το έργο των εθελοντών αιμοδοτών : Στο Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ο Διευθυντής της Αιμοδοσίας κ. Ζαφειρίου. Στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης ο Αντινομάρχης κ. Διονύσης Ψωμιάδης. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Β. Ελλάδος κ. Κεσαπίδης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τουλίκας, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης κ. Μαυρομάτης, αξιωματικοί και πυροσβέστες του Σταθμού. Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο Διοικητής κ. Χριστιανόπουλος και η Διεθύντρια της Αιμοδοσίας κα Παπαϊωάννου. Στο Θεαγένειο Νοσοκομείο ο Διοικητής κ. Μουσιώνης. Στο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλος. Στο κτίριο της ΕΡΤ3 ο Πρόεδρος κ. Σπηλιόπουλος και η Προϊσταμένη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κα Σιώτη. Στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α η Αναπληρώτρια Διοικητής κα Καρατάσου, η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Τσουκαλά και το προσωπικό. Στο Νοσοκομείο «Γ. Γενηματάς» ο Διοικητής κ. Τσιτουρίδης, εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η φλόγα κατέληξε στο Διοικητήριο όπου την υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανταγωνιστικότητας κ. Ξενίδης και η Υφυπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Τζάκρη .
Την Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και την αιμοδοτική Φλόγα μετέφεραν λαμπαδηδρόμοι της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας.
Συμετείχαν επίσης ο Δήμος Αμπελοκήπων και ο Δήμος Συκεών με ειδικά οχήματα των δήμων τους.

Σχετικά video έχετε την δυνατότητα να δείτε εδώ , εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώεδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: