Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Βαλκανική ΠΛΑΤΕΙΑ. Δήμος Νεάπολης


4/9 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Stanento 9.00 μ.μ
Οι Stavento δημιουργήθηκαν το 2004 στην Αλεξανδρούπολη για να παρουσιάσουν πρωτότυπες μουσικές ιδέες, χωρίς να ταυτιστούν με ονομασίες, πρόσωπα ή ταμπέλες. Το όνομά τους σημαίνει καταφύγιο και έχει τη δική του ιστορία. Κύριο μέλημα του σχήματος είναι να βρουν οι ακροατές, αλλά και τα ίδια τα μέλη του group, ένα μουσικό καταφύγιο μακριά από ανούσιες κινήσεις εντυπωσιασμού και ταμπέλες. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε το 2005 έχει τίτλο “Το πιο γλυκό μεθύσι”.
Συμμετέχουν οι "Αρχάνθρωποι"

5/9 ΣΑΒΒΑΤΟ 9.30 μ.μ.
Στην Βαλκανική Πλατεία 2010 ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με τη Μελίνα Κανά θα μας ταξιδέψουν με τα καινούρια τους τραγούδια. Θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από παλιότερες δισκογραφικές δουλειές τους καθώς και επιλεγμένα τραγούδια και άλλων συνθετών και αρκετά παραδοσιακά τραγούδια από το μουσικό πλούτο της χώρας μας που αγαπάει πολύ ο Παντελής Θαλασσινός.

6/9 ΚΥΡΙΑΚΗ 9.30 μ.μ
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Γιώτα Νέγκα συναντιούνται για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι στη σκηνή, σε μια συνεργασία που πρωταγωνιστεί το ελληνικό τραγούδι στην καλύτερή του εκδοχή. Με αφορμή την κοινή τους αγάπη στο καλό τραγούδι συνδυάζουν την ερμηνευτική τους δεξιότητα και τη δυναμική σκηνική τους παρουσία μια συναυλία - συνάντηση στη Βαλκανική Πλατεία του Δήμου Νεάπολης, που θα μας θυμίσουν σημαντικές επιτυχίες κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, τις επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια σ’ ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντάνια, κέφι και μελωδίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: