Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ


Το Ερευνητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερώνα, η Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ., η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης σας καλούν να πρευρεθείτε στην εβδομάδα εκδηλώσεων μνήμης για την "Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου".
Η πρώτη εκδήλωση αφορά τη διάλεξη του καθηγητή και διπλωμάτη των Ηνωμένων Εθνών Colum de Sales Murphy,της διπλωματικής σχολής της Γενεύης με τίτλο : Genocide and International Law &Politics Today.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαίου και ώρα 20.30 στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης. Λ. Νίκης 13.
Την Τρίτη 18 Μαίου και ώρα 20.30 η Pamela Steiner, καθηγήτρια του harvard και δισέγγονη του Henry Morgenthau θα δώσει διάλεξη με θέμα : Henry Morgenthau, μία τίμια φωνή στην ιστορία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης. Λ. Νίκης 13.
Την Τετάρτη 19 Μαίου πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στις 19.30 με ομιλητές βουλευτές του Σουηδικού Κοινοβουλίου.
Την Πέμπτη 21 Μαίου διοργανώνεται Διεθνές Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα : Διαθρησκευτικός Διάλογος, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Θρησκευτικό παρόν στην Τουρκία. Η εναρκτήρια συνεδρία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 17.00 στο Δ΄Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Όλες οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το http://www.livemedia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: