Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΙΟΥ 2010

Η καθιερωμένη Ανοιξιάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, προγραμματίστηκε για την Κυριακή 9 Μαίου στην Τερπνή, από το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.
Καλούνται όλοι οι αιμοδότες να ανταποκριθούν για άλλη μία φορά, δίνοντας ένα ακόμη βροντερό παρών στο κάλεσμα αυτό τουΣυλλόγου και ένα παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Ιδιαίτερα όσοι έκαναν χρήση και γνώρισαν πολύ καλά την αξία της προσφοράς, έχουν ηθική υποχρέωση να αναπληρώσουν το αίμα που χρειάστηκαν γιατί έτσι αναγνωρίζουν και ανατποδίδουν το καλό προς τον ανώνυμο Τερπνιώτη αιμοδότη που στάθηκε κοντά τους στη δύσκολη ώρα της δοκιμασίας της υγείας τους.
Πλάι τους και οι νέοι αιμοδότες, ας μη διστάσουν καθόλου.
Αιμοδότες μπορείτε να γίνετε από 18 ετών έως 62. Όλη η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 5 λεπτά, το αίμα αναπληρώνεται απο τον οργανισμό σε 10 λεπτά, υπάρχει η υποστήριξη υπεύθυνου γιατρού και παρέχεται η δυνατότητα να εξετάσετε το αίμα σας.
Εθελοντική αιμοδοσία σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, σημαίνει ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ.
Ας διαθέσουμε ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ακι ας τρέξουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ στην Κοινότητα, προκειμένου να δώσουμε με το αίμα μας ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στον συνάνθρωπό μας, στον συμπατριώτη μας.

3 σχόλια:

OΡΦΕΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΛΙΩΤΩΝ είπε...

Καλη σας επιτυχια!!!!

Ανώνυμος είπε...

το σαβατο 8 μαϊου το βραδυ, ο πολιτιστικος της τερπνης εχει λαϊκη βραδια. θα πιουμε, θα χορεψουμε, θα διασκεδασουμε, πως θα δωσουμε αιμα την αλλη μερα; γιατι δεν συνονοηστε; αντε δεν πηραζει, θα δωσουμε αιμα το φθηνωπορο.

Ανώνυμος είπε...

an thes na doseis aima dineis. Ta alla einai ..De tha pas kai sta mpouzoykia. Exei meiothei o kosmos poy dinei aima kai einai krima. Arxise na adiaforei o kosmos kai gi ayto. Poios ftaiei? As to skeftoyme oi Thessalonikeis.