Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 11η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 
Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Σωτήρη Καραμίντζιου, στην Έκθεση τοπικών προϊόντων ''Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & τοπικές γεύσεις Ελλάδας'' στο Περίπτερο 12 της Δ.Ε.Θ.


Το πολυπληθές συγκρότημά μας, εμφανίστηκε σε δύο ομάδες, χόρεψαν χορούς Μακεδονίας και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.




Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.


Η 11η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας.
Δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης αλλά και παραγωγοί από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδος παρουσιάζουν στους χιλιάδες επισκέπτες της, μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.



Προϊόντα μοναδικής ποιότητας, που οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς τους.



Παράλληλα, στο πλαίσιο της Έκθεσης, πραγματοποιούνται δεκάδες πολιτιστικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, με συγκροτήματα από Κρήτη, Μακεδονία, Πόντο, Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες, νησιά Ιονίου και Αιγαίου, Μικρά Ασία και αλλού.



1300 χορευτές, περισσότεροι από 90 μουσικοί, δεκάδες πολιτιστικά σωματεία, σεφ, επιστήμονες και άλλοι ειδικοί, είναι οι συντελεστές σε αυτό το πολιτιστικό αντάμωμα γεύσεων, μουσικής, χορού και πολιτισμού.



Τα εγκαίνια της 11ης Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου από την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, παρουσία πλήθους φορέων, επίσημων προσκεκλημένων και επισκεπτών και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.



Η Έκθεση οργανώνεται από τις Επικοινωνίες Κρήτης Νεκτάριος Σερμάκης, πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της Δ.Ε.Θ. Hellexpo, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.














Δεν υπάρχουν σχόλια: