Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΑΥΡΙΟ


Οι Τερπνιώτες της Θεσσαλονίκης γιορτάζουν αύριο 12 Φεβρουαρίου την 104η επέτειο της μάχης στα Πλατανούδια Τερπνής, η οποία διεξήχθη στις 17 Φεβρουαρίου 1913. Όπως κάθε χρόνο θα συμμετέχουμε στη Θεία Λειτουργία και κατόπιν στο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τούμπας χοροστατούντος φέτος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ.κ Θεολόγου, ο οποίος ευγενικά αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας.

Η επετειακή εκδήλωση θα συνεχιστεί στην αίθουσα του Συλλόγου. Θα προσφερθεί καφές και ποτά, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Γιάννης Τσαρούχας (Διευθυντής των Γενικών Αρχείων του Κράτους στις Σέρρες), και βέβαια την εκδήλωση θα ομορφύνει η υπέροχη χορωδία του Συλλόγου μας και η Έκθεση του κ. Στέλιου Κουκαρούδη.

Σας περιμένουμε ......Θα ακολουθήσει ΕΒΔΟΒΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (12  έως 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017)  σ΄  όλα τα Νοσοκομεία της χώρας. 
ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ «ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ» ΤΕΡΠΝΗΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ & ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: