Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΒΡΟΣ

Διήμερη εκδρομή προγραμμάτισε ο Σύλλογός μας στην Αλεξανδρούπολη και στον πανέμορφο ακριτικό Έβρο το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαΐου 2015.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής :

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΙΟΥ
08.00 Αναχώρηση από την Πλατεία Αριστοτέλους (άγαλμα του Βενιζέλου) , και μέσω Εγνατίας Οδού άφιξη στην Ξάνθη. Ελεύθερος  χρόνος στο φημισμένο παζάρι της Ξάνθης.
Γεύμα και αναχώρηση για την Κομοτηνή. Στάση για απογευματινό καφέ.
Αναχώρηση για την πόλη της Αλεξανδρούπολης . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην πόλη όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Φάρο, σύμβολο της πόλης και να θαυμάσουμε τα νεοκλασικά κτίρια της πόλης. Το βράδυ το καθιερωμένο Τερπνιώτικο γλέντι σε ταβέρνα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΙΟΥ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τις Φέρες, την κωμόπολη του Έβρου. Επίσκεψη στο Μουσείο Αιμοδοσίας και συνεχίζουμε για το περίφημο  δάσος της Δαδιάς που έχει ανακηρυχτεί ως Εθνικός Δρυμός. Εκεί θα ενημερωθούμε για τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής και θα επισκεφθούμε το παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών, όπου συναντάμε 36 από τα 38 αρπακτικά πουλιά της Ευρώπης, το Κέντρο ενημέρωσης και τον εκθεσιακό χώρο με φωτογραφικό και ενημερωτικό υλικό για την προστατευόμενη περιοχή του δάσους της Δαδιάς. Αναχώρηση για το Σουφλί, με τα χαρακτηριστικά κουκουλόσπιτα. Επίσκεψη στο Μουσείο Μετάξης.
Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Η τιμή της εκδρομής είναι 70 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει :
·         Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο  
·         Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια
·         Ένα πρόγευμα
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10/5/2015 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: