Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΟΙ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ



Το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό μας ανήκει πλέον στην ιστορία. Οι τριήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και αξίζει να αναφερθούν έστω και καθηστερημένα μαζί με το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

Η πρώτη μέρα περιελάμβανε τον Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό , την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του χωριού μας (ανάμεσά τους και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας) ,και το λαϊκό γλέντι με την κομπανία "Αρμονία των αντιθέτων" με ΔΩΡΕΑΝ φαγητό και ποτό για όλους. Φωτογραφικό ρεπορτάζ καλύφτηκε στην προηγούμενη ανάρτηση.


Ανήμερα της γιορτής πραγματοποιήθηκαν το πρωί τα καθιερωμένα αθλήματα με τα παιδιά και βράδυ η μεγάλη παραδοσιακή πάλη στο χώρο της παλαίστρας.



Το Σάββατο 18 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν , επίσης με μεγάλη επιτυχία, οι ιπποδρομίες στο ... Κουσίγιλου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις τριήμερες εκδηλώσεις.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι όσοι ασχολήθηκαν όλες αυτές τις μέρες για την επιτυχία των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερα η δραστήρια Επιτροπή Πανήγυρης η οποία ανασυστάθηκε  με πολύ αξιόλογα πρόσωπα και επανέφερε το πανηγύρι μας μεταξύ των πρώτων.
Με τη σωστή διαχείριση των εσόδων όχι μόνο τα χρήματα κάλυψαν τα έξοδα του πανηγυριού αλλά υπήρξε απόθεμα και για του χρόνου ...
Μία επίσης αξιόλογη ενέργεια της Επιτροπής ήταν η αξιοποίηση των ζώων που προσφέρθηκαν για το πανηγύρι. Πάνω από 500 μερίδες κρέας προσφέρθηκα εκ μέρους της επιτροπής στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας , στα κοινωνικά συσσίτια των Τριών Ιεραρχών Τερπνής και Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας. Θερμά συγχαρητήρια για την ανθρωπιά τους. Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.


Και του χρόνου με υγεία ......

ΠΑΛΗ .....




























ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ......

















Δεν υπάρχουν σχόλια: