Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας  και η βράβευση των επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας το 2014 στο κέντρο "ΝΕΡΑΪΔΑ".
Οι Τερπνιώτες και φίλοι του Συλλόγου μας εκμεταλλεύτηκαν  την «ανοιξιάτικη» μέρα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και απόλαυσαν το μεσημεριανό τους φαγητό με τραγούδι και χορό.


Εξαιρετική  εμφάνιση  πραγματοποίησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας με ένα ξεχωριστό λαϊκό πρόγραμμα  και συμπαρέσυραν στο χορό όλους τους παρισταμένους.










Όπως κάθε χρόνο για 16η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος βράβευσε τα τερπνιωτόπουλα που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας το 2014 που φέτος έφθασαν τους 32 επιτυχόντες. Οι ευχές μας για καλή αποπεράτωση των σπουδών τους θα τους συνοδεύουν.







Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο ευεργέτης του χωριού μας κ. Αναστασιάδης Δημήτρης με την  οικογένειά του,  ο συγχωριανός μας βουλευτής κ. Γιάννης Αμανατίδης  με τους γονείς του Γιώργο και Κυπαρισσία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, η  Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αγνή Δουβίτσα, ο Αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκης  Χρήστος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας κ. Τριανταφύλλου Χρήστος, ο Πρόεδρος  του Τοπικού Διαμερίσματος Τερπνής κ. Δρουμπλής Γεράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Τσερβίστας Μιχάλης, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βισαλτίας κ. Ψαράς Λεωνίδας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής κ. Αγγελάκη Μερόπη, η Πρόεδρος κ. Χατζάκη Ελένη  και μέλη του Δ.Σ της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Τερπνής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θερμών κ. Χριστοδούλου Τάσος, ο Γ. Γραμματέας του Αστικού Συνεταιρισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και αξιοποίησης Φυσικών Πόρων Βισαλτίας κ. Λυμπούδης Τάσος    ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άμμου Βέροιας κ. Στέφανος Λαζικίδης

η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Κασσάνδρας κ. Ευγενία Μαυρουδή, ο Πρόεδρος του Δ΄ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης κ. Τσιαπακίδης Κων/νος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Σίμογλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης κ. Στέλλα Μέλκου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σκοπηνών Θεσσαλονίκης  κ. Γιάννης Γκιουγκής, η Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Πετριτσιωτών Θεσσαλονίκης κ. Ελένη Πέννα ο ταμίας του Συλλόγου Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Δελιοτζάκης  και πλήθος κόσμου.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: