Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ



Μία αξέχαστη αποκριάτικη βραδιά έζησαν χθες Τσικνοπέμπτη οι τερπνιώτες και οι φίλοι μας που βρέθηκαν στην αίθουσα του Συλλόγου.
Με πολύ κέφι, διάθεση, φαγητό, ποτό, σουβλάκια, ξεχωριστές καρναβαλικές παρουσίες και χορό ξεφάντωσαν πραγματικά σε μία κατάμεστη αίθουσα παρόλο που στη γειτονιά μας δύσκολα μπορούσες να κυκλοφορήσεις λόγω του ποδοσφαιρικού αγών
α ΠΑΟΚ – Μπενφίκα. Ακόμη και οι φανατικοί ποδοσφαιρόφιλοι το συνδύασαν αρμονικά αφού είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση.

Το γλέντι ανέβασε στα ύψη η ορχήστρα «σεργίανι» με τον Χάρη Κουλτσιάκη στο λαούτο, τον Νίκο Μαυρίκη στο κλαρίνο και ταμπούρλο ο μικρός Βασίλης και ο Γιώργος Αθανασιάδης. Με τη μοναδική φωνή της συνόδεψε η Βέτα Σάμου καθώς και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Βέβαια, όπως πάντα, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα μέλη του χορευτικού μας και της χορωδίας μας.





Άξιοι ψήστες ο Πρόεδρος,   ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου και ο Γιώργος Αθανασιάδης που όχι μόνο εξυπηρέτησαν με τα σουβλάκια τους παριστάμενους αλλά μετέφεραν και το μήνυμα της ημέρας σ΄ όλη τη γειτονιά  με την ... τσίκνα τους.





Τυχερός της βραδιάς φίλος από το χορευτικό συγκρότημα που κέρδισε έναν αρτοπαρασκευαστή.



















Ήταν μία μοναδική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Και του χρόνου με υγεία .....
Σχετικά video θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: