Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

"Χορεύοντας για τα 100"

Παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012



Η 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 από 16:30 έως 23:00 διοργανώνει παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο ‘‘χορεύοντας για τα εκατό’’.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 10 ομοσπονδίες και το Λύκειο Ελληνίδων, 1200 χορευτές και 80 οργανοπαίκτες, όπου θα κάνουν πατινάδα σε δρόμους στο κέντρο της πόλης με κατάληξη το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Παρόν στην ανωτέρω εκδήλωση θα δώσει και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας το οποίο θα συμμετέχει στη δύναμη της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης. Θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16.30 στη Πλατεία Μοριχόβου (Λαδάδικα) και αφού δώσουν μία μικρή παράσταση όλα τα συγκροτήματα μαζί, θα διασχίσουν τη Λεωφόρο Νίκης με πατινάδα και θα τερματίσουν στο Δημαρχιακό Μέγαρο όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη εκδήλωση παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη.
Στα Λαδάδικα η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων θα προσφέρει στον κόσμο τους παραδοσιακούς ακανέδες των Σερρών.
Για να δείτε την πορεία όλων των χορευτικών πατήστε εδώ    

Δεν υπάρχουν σχόλια: