Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ...


ΣΕΡΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 πέρασε από την πόλη των Σερρών η φλόγα της Αγάπης, σκορπίζοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Το μήνυμα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης , της Προσφοράς προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Με μία σεμνή τελετή στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Σερρών υποδέχθηκαν τη φλόγα ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Εμμανουηλίδης, η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ. Τζιούρα, και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Κατά την πορεία της μέσα στην πόλη των Σερρών, την φλόγα υποδέχθηκαν στο Ε.Κ.Α.Β ο Υπεύθυνος Τομέα Σερρών κ. Αγγελίδης, στην Ι.Μ.Σ.Ν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ.κ Θεολόγος, στο Δημαρχείο Σερρών ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης , στο Επιμελητήριο Σερρών ο Αντιπρόεδρος κ. Γιαννάκης και στη Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, όπου έγινε και η επίσημη υποδοχή, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπασδάνης και το προσωπικό της Περιφέρειας.
    Όλοι οι ομιλητές κατά την υποδοχή, τόνισαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε το αιμοδοτικό κίνημα της χώρας μας να αναπτυχθεί περισσότερο.
    Τελευταίος σταθμός για την πόλη των Σερρών η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου την φλόγα υποδέχθηκε ο κ. Υποδιοικητής και το προσωπικό.
    Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι στην πολύ πετυχημένη διαδρομή της φλόγας μέσα στην πόλη των Σερρών που οργάνωσε η Αιμοδοσία του Γ. Νοσοκομείου Σερρών, συμμετείχαν με λαμπαδηδρόμους το ΤΕΦΑΑ Σερρών με υπεύθυνη την κα Τσιώνη Βάσω και η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας με υπεύθυνο τον Πρόεδρο κ. Δάρατζη Χρήστο, ενώ καθόλη τη διάρκεια των διαδρομών στην πόλη ακολουθούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και ο εθελοντής αιμοδότης Ραμφόπουλος Αριστοτέλης με το αυτοκίνητό του που μετέδιδε μηνύματα σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: