Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ


 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 η Αιμοδοτική Φλόγα φώτισε και την πόλη της Θεσσαλονίκης μεταφέροντας τα μηνύματα της αγάπης ,της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της ανθρωπιάς.
Κατά την διαδρομή της, στα σημεία υποδοχής υποδέχθηκαν την Φλόγα και αναφέρθηκαν με τα πιο θερμά λόγια για το έργο των εθελοντών αιμοδοτών : Στο Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γούναρης και ο Διευθυντής της Αιμοδοσίας κ. Ζαφειρίου. Στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο Υποδιοικητής πόλης Θεσσαλονίκης κ. Παυλίδης, αξιωματικοί και πυροσβέστες του Σταθμού. Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο Υποδιοικητής και εκ μέρους των γιατρών ο κ. Αλεμαγιάχου. Στο Θεαγένειο Νοσοκομείο η Διευθύντρια Αιμοδοσίας κα Λαζαρίδου. Στο Δημοτικό Μέγαρο η Διευθύντρια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού. Στο κτίριο της ΕΡΤ3 η Προϊσταμένη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κα Σιώτη. Στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α επιφυλάχθηκε θερμότατη υποδοχή στους λαμπαδηδρόμους με ένα πλούσιο μπουφέ και αναμνηστικά διπλώματα στους λαμπαδηδρόμους. Καλωσόρισαν η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Χασαποπούλου η Προϊσταμένη της Αιμοδοσίας κα. Κοσμίδου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Κουτσιαντά και η Επισκέπτρια Υγείας κα. Χρύσα Παπαιορδάνου.. Στο Διοικητήριο υποδέχθηκε τη φλόγα ο Διευθυντής του Υπουργέιου Μακεδονίας – Θράκης κ. Παρθενόπουλος και ο Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Υπουργού.
Την Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Θεσσαλονίκης διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και την αιμοδοτική Φλόγα μετέφεραν λαμπαδηδρόμοι της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας καθώς επίσης και μεμονωμένοι εθελοντές αιμοδότες.
Επίσης συνέβαλε με τη συμμετοχή αυτοκινήτου ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ενώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας συνόδευαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: