Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τριήμερο εργαστήριο upcycling στην Θεσσαλονίκη


Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 και για 3 συνεχόμενες ημέρες (ως τις 11/7/2012) θα πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον χώρο του Partisan, από τις 18.00 έως τις 22.00 ένα εργαστήριο με περιβαλλοντικό χαρακτήρα που εντάσσεται στα πλαίσια της δράσης Still Life Project, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και έχει στόχο την δημιουργική ανακύκλωση και όχι μόνο.
Μια από τις βασικότερες επιδιώξεις της δράσης Still Life Project είναι η ενεργή συμμετοχή νέων ανθρώπων σε περιβαλλοντικά θέματα αλλά και η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στην πόλη.
Κατά τη διάρκεια του Reduce, Reuse, Recycle, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εγκλιματιστούν με τις έννοιες του upcycling και της δημιουργικής ανακύκλωσης. Επιπρόσθετα θα δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα επαναχρησιμοποιώντας `άχρηστα` υλικά με την βοήθεια 2 καλλιτεχνών και 2 upcyclers που θα επιβλέπουν γενικότερα το εργαστήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν μαζί δικά τους υλικά προς επαναχρησιμοποιήση ή να χρησιμοποιήσουν αυτά που θα τους προμηθεύσουν οι διοργανωτές του εργαστηρίου.
Την τελευταία ημέρα θα υπάρξει έκθεση με τις δημιουργίες που προέκυψαν όλο το τριήμερο.
Το εργαστήριο υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Youth In Action.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: