Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Ανοιχτή Σκηνή» στη Μονή Λαζαριστών

Η «Ανοιχτή Σκηνή» επιστρέφει στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών για ένα τετραήμερο γεμάτο µουσική. Κύριος στόχος της είναι να φέρει σε επαφή το κοινό της Θεσσαλονίκης με αξιόλογα σχήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες της πόλης χαρίζοντας μοναδικές συναυλιακές στιγμές - αφιερωμένες στην αγγλόφωνη και ελληνόφωνη ροκ σκηνή, το έντεχνο τραγούδι, καθώς και την ελληνική μουσική παράδοση. Η Ανοιχτή Σκηνή αποτελεί μία ενότητα του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών με ελεύθερη είσοδο.

Πέμπτη 26 Ιουλίου
Συναυλία ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ - διαδρομές στην παράδοση
Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
είναι ένα μουσικό συγκρότημα που ιδρύθηκε με σκοπό να μας χαρίσει υπέροχα μουσικά ταξίδια στις καλλιτεχνικές ρίζες μας. Το συγκρότημα αποτελείται από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πείρα και πολύ αγάπη για την ελληνική παραδοσιακή μουσική μας.
Το συγκρότημα αποτελείται από 9 μέλη εκ των οποίων 8 μουσικοί
Τραγουδούν: O πρωτοψάλτης του Ι.Ναού της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κύριος Χρήστος Χαλκιάς , o Γιάννης Κουλούσιας και η Ευγενία Μαυρομάτη.
Το Μουσικό Πλήρωμα - διαδρομές στην παράδοση θα μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας από τη και την Μικρά Ασία (Σμύρνη, Πόντος κλπ ) αρμενίζοντας τα νησιά μας, φτάνουμε μέχρι την Θράκη την Ήπειρο και τέλος στην όμορφη Μακεδονία μας.
Ώρα Έναρξης 21:30
Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια: